Het maatjes project heeft als doel om mensen uit de gemeente Oisterwijk met elkaar te verbinden. Sommige mensen hebben een maatje nodig om bijv. te gaan sporten, een rondje te wandelen of gewoon wat te kletsen. Andere vinden het weer leuk om iets voor iemand te betekenen. Deze mensen willen wij graag aan elkaar koppelen.

Aanmelden:
– U kunt iemand of u zelf als volgt aanmelden voor het project: Onder aan deze pagina vind u de inschrijfformulieren. Vul het formulier in en mail het aan ons.
– Ook kunt u iemand of u zelf aanmelden door een filmpje te maken. Het filmpje mag niet langer dan 1 minuut duren. Ook deze kunt u aan ons mailen.

Matchen:
Wij maken van uw aanvraag een advertentie en zetten deze op Facebook. Uiteraard zetten wij alleen uw voornaam erin, en dat gene dat u aanbied of zoekt, zodat uw privacy wordt gewaarborgd. Zodra er een match is gevonden nemen wij met de twee partijen contact op en leggen ons aanbod uit. Uw gegevens worden nog niet bij de ander kenbaar gemaakt. U mag aangeven of het u wat lijkt of niet. Als beide partijen open staan regelen we voor u een afspraak met uw mogelijke maatje. Daarbij is iemand van het maatjesproject ook aanwezig. Als u een eerste afspraak wilt proberen mogen jullie samen op pad. Klikt het niet? Dan zoeken we verder!

Contact:
E-mailadres: info@pedagogischepraktijkvandenhoven.nl
Telefoonnummer: 06-10697333
Facebookpagina link: Maatjesprojectoisterwijk

TIP: Houdt onze facebookpagina in de gaten!

Aanmeldformulieren:

Aanmeldformulier maatje

Aanmeldformulier maatje worden

 

Dit project wordt in samenwerking met Stichting Amarant, Stichting Prisma, de RIBW en Pedagogische Praktijk Van den Hoven georganiseerd.