Nadere informatie over de fietstocht voor mensen met een beperking

Op 18 mei 2019 organiseren Schepens Fietsverhuur en Pedagogische Praktijk Van den Hoven, voor Moergestel Fietsdorp, voor de tweede keer een fietstocht speciaal voor mensen met een beperking. Wat maakt dit anders dan andere fietstochten zal je wellicht denken? Het is mogelijk om deze fietstocht op een tandem te fietsen. Maar natuurlijk kan dat ook op  een gewone fiets of een duofiets. Fijn voor mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen of die begeleiding nodig hebben tijdens het fietsen.

Wij hebben rekening gehouden met voldoende tussenstops inclusief de mogelijkheid om naar het toilet te kunnen. De tussenstops zijn:

 1. Piet van Meintjeshoeve in Heukelom
  Hier mag je een flesje verse melk tappen uit de melktap en een rondje maken op het erf. Eventueel als je dit wilt, kun je met korting verse zuivelproducten kopen.
 2. Bij Brownies & Downies in Oisterwijk
  We stoppen hier om een kleine smoothie nuttigen.
 3. De Rozephoeve in Oisterwijk
  Daar is de opening van de nieuwe landwinkel.
 4. ‘t Draaiboompje in Moergestel
  Hier wordt je een heerlijke lunch aangeboden bestaande uit: Een kopje soep, 2 boterhammen incl. een bolletje huzarensalade en een kopje koffie/ thee.

Praktische informatie

– Start: 9.30-10.30 uur starten op het St. Jansplein in Moergestel

– De kosten zijn €10,00 per persoon incl. flesje melk, smoothie en lunch.

– De tocht is 34 km lang en gaat door gemeente Oisterwijk, dus door Heukelom, Oisterwijk en Moergestel. Het is mogelijk om eerder van de route af te gaan en te stoppen met de tocht.

– Een tandem is te huur, maar er dient wel zelf voor een bijrijder gezorgd te worden. Wil je een tandem huren? Dat kan bij Annita van Fietsverhuur Schepens:
E: verhuur@schepenstweewielers.nl
T: 06-23903710

Opgeven
Opgeven is niet verplicht, maar wel wenselijk. Bij opgave kunnen we rekening houden met uw wensen. Opgeven kan bij Sanne van den Hoven van Pedagogische Praktijk Van den Hoven:
E: info@pedagogischepraktijkvandenhoven.nl
T: 06-10697333